Att jobba på Delér Måleri är allt annat än en vanlig arbetsplats. Här möts du av ett sammansvetsat gäng med teamwork och laganda som starka egenskaper. Vi har högt i tak och vill att det här ska vara en arbetsplats att trivas på.

Vi vill att du ska trivas!

trapphusrenovering stockholm

Vi vill att du ska trivas och må bra. Som anställd på Delér Måleri är du försäkrad på flera sätt så att du kan utföra ditt arbete med trygghet. En självklarhet för oss men som inte är alltid är en självklarhet i branschen är att vi är anslutna till kollektivavtal. Många inom företaget har jobbat större delen av yrkeslivet här och gått från lärling till projektledare. Vi vägleder individer som vi ser potential i genom kompetensutveckling. Det är för att du ska kunna göra en rolig resa inom Delér Måleri.

Vi har lyckats skapa en kultur inom företaget som har varit en lång resa. Det är svårt att ha en sammanhållning i gruppen när vi är så utspridda. För att skapa en bra teamkänsla i företaget har vi ett antal gemensamma aktiviteter varje år. Den största och mest uppskattade är Delérdagen. En heldag då alla medarbetare samlas och har en rolig dag.
Utöver Delérdagen har vi varje år en julfest och ett antal mindre tillställningar.

trapphusrenovering stockholm

Fyll i formuläret eller maila din ansökan till

Delér Måleri hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy. 

Producerad av