Begär offert
GDPR

Begär offert


Colombia 2.0 - Vi gjorde det igen!

Sommaren 2016 kläcktes idén om att bygga en skola för särskilt utsatta barn. Vi satte oss med papper och penna och började planera. Drygt två år senare har vi nu byggt ett helt skolområde med plats för 550 elever.

Vill du vara med och göra skillnad?

Vill du vara med och göra skillnad tillsammans med Delér måleri? Vi söker hela tiden efter nya samarbetspartners som vill vara med och hjälpa oss under våra hållbarhetsprojekt.

Vi gjorde det igen!

Vi åkte till Colombia igen och byggde ytterligare 2 skolor. Totalt kommer skolområdet nu att utbilda över 550 elever. Från Delér Måleri var vi fem personer som åkte. Tre målare, en projektledare och företagets vd. Med på resan hade vi även vår fotograf och webbredaktör. 

Möjligheterna med skolgång

För oss är det ofta en självklarhet att man som barn ska ha en skola att gå till varje dag. Tyvärr ser det inte ut så i många delar av världen. Vi tror att utbildning är rätt väg ur fattigdom och ger en ljusare framtid för både jobb, relationer och hälsa. Vi fick uppleva barn med framtidstro i blicken, och det kändes att vi gjorde skillnad.

Detta är bara början..

Efter ett lyckat projekt planerar vi redan nu att bygga vidare på konceptet och har därför beslutat att bygga en till skola under våren 2019. Delér Måleri ska om möjligheterna finns fortsätta bedriva liknande projekt löpande. Om ditt företag vill vara med och sponsra projektet kan ni kontakta oss för mer information.

Vi gjorde det!

Det var ett gäng förväntansfulla och nervösa medarbetare som tog flyget till Colombia med en vision om att göra skillnad för utsatta barn. Tillsammans med Ankarstiftelsen byggde vi en skola i norra delen av Colombia. Projektet tog sju dagar och vi var 12 medarbetare från Delér på plats och gjorde idén till verkligheten!information.