08 652 13 14

[email protected]

Brf & förvaltare

Vi har många projekt i ryggsäcken. När ni anlitar oss får ni en totalentreprenör som tar hand om hela projektet från idé till slutbesiktning.

Trapphusrenovering

Vi agerar totalentreprenad med samordning av målning, elektriker, snickare m.fl. Det gäller både trapphus och övriga gemensamma ytor som tvättstugor, soprum och källargångar. Vi målar med tåliga och miljömärkta färger samt gör dekorer, fondväggar, ådring och marmorering. Vi hjälper även till med armaturer, golvvård av sten. Behöver ni byta till säkerhetsdörrar eller komplettera med nya postboxar så ombesörjer vi det.

Fasadrenovering

När fasaden ser smutsig och sliten ut, eller om det till och med faller putsbitar- då är det dags för renovering. Vid en fasadrenovering reser vi en ställning runt fastigheten. För att samtliga ytor som inte ska behandlas inte ska skadas så ser vi till att de skyddsintäcks. På de ytor som är smutsiga och har dålig vidhäftning knackar vi ner puts. Sedan är det dags att se till så fasaden blir ren. Detta kan vi göra genom att använda en högtryckstvätt eller att blästra fasaden ren. Vi gör såklart detta med högsta försiktighet så att fasaden inte tar någon skada. Beroende på vilket typ av underlag det är på fasaden så påför vi ny puts i olika skikt men också med olika typer av bruk. När fasadrenoveringen kommit så långt att fasaden är färdigputsad och genomtorr så är det dags för färgen att antingen sprutas eller målas på. Här finns många olika typer och kombinationer, allt från traditionella kalkfärger till ädelputser av olika slag.

Fönsterrenovering

Många byter fönster utan att tänka på alternativet fönsterrenovering. Faktum är att fönsterrenovering är nästan alltid både bättre och mer ekonomiskt än fönsterbyte. Det är även skonsammare för fasaden, som vid en fönsterrenovering behåller sin ursprungliga karaktär. Med bred kompetens och erfarenhet från bostadsrättsföreningar, små och stora fastighetsägare samt större fastighetsförvaltningar inom Stockholms stad erbjuder vi fönsterrenoveringar med rätt kvalitet och bästa funktion.