08 652 13 14

[email protected]

Colombia 2.0 - Vi gjorde det igen!

Sommaren 2016 kläcktes idén om att bygga en skola för särskilt utsatta barn, vi satte oss med papper och penna och började planera. Tre år senare har vi nu byggt ett helt skolområde med plats för 555 elever.

Vi gjorde det igen!

2019 åkte till vi tillbaka till Paraiso i kommunen Riohacha Colombia igen och byggde ytterligare 16 stycken skolsalar. Nu har 555 barn samt 27 lärare en bättre arbetsmiljö och en bättre framtid.

Möjligheterna med skolgång

För oss är det ofta en självklarhet att man som barn ska ha en skola att gå till varje dag. Tyvärr ser det inte ut så i många delar av världen. Vi tror att utbildning är rätt väg ur fattigdom och ger en ljusare framtid för både jobb, relationer och hälsa. Vi fick uppleva barn med framtidstro i blicken och det kändes att vi gjorde skillnad.

Detta är bara början..

För oss är det ofta en självklarhet att man som barn ska ha en skola att gå till varje dag. Tyvärr ser det inte ut så i många delar av världen. Vi tror att utbildning är rätt väg ur fattigdom och ger en ljusare framtid för både jobb, relationer och hälsa. Vi fick uppleva barn med framtidstro i blicken, och det kändes att vi gjorde skillnad.